Ilse

Naam Ilse de Vries
Helpt je met schitterende teksten, marketingadvies, toegepast design en advies

Hier, in het Groninger land waar mijn vader vandaan kwam, voel ik mij verrassend goed thuis.

Vanaf 2008 heb ik een communicatiebureau en sinds begin 2016 werk ik samen met Rob en Willeke. Rob’s code know-how en Willeke’s kunstzinnige talent vul ik aan met competenties op het vlak van aquisitie, pr, toegepast design, en het schrijven van teksten.

Op je website presenteer je informatie die je lezers wensen. Prikkelend, overzichtelijk, doelgroepgericht en geoptimaliseerd voor Google zijn kernwoorden. En dan willen we ook nog graag dat iedere zin nieuwe informatie geeft. Zodra je aan de slag gaat met deze opdracht merk je dat schrijven een vak is. Ik vind het leuk om jou daarbij te helpen. Bijvoorbeeld door teksten te redigeren, artikelen te schrijven aan de hand van een concept of interview, of door je training en tips te geven waar je zelf mee verder kunt.

Na al dat computerwerk ga ik buiten tuinieren, fietsen, kamperen en kanoën. Het liefst met vrienden en mijn partner Douwe. Recht tegen wind in peddelend voel ik de golven onder mijn kajak en proef ik het zout op mijn lippen. Heerlijk.