Willeke

Naam Willeke van der Meer
Helpt je met design, grafisch ontwerp en contentmanagement
CV Willeke van der Meer

‘Welke vakken vind je het leukst op school?’ Gymnastiek en handwerken! Dit schreef ik op de lagere school. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Bewegen en iets met mijn handen doen. Dat was echt mijn ding.

Vanaf de middelbare school wist ik al dat ik later iets ‘artistieks’ wilde gaan doen. Mijn keuze voor de Lerarenopleiding Tekenen en Handvaardig­heid was dan ook een logische stap.

Ik heb een sterk inlevingsvermogen, ben onderzoekend van aard en met mijn achtergrond in kunsteducatie en beeldende kunst ben ik in staat om verrassende dingen te maken. Ik geniet van mijn werk als ik erin slaag om voor de klant de juiste ‘look and feel’ neer te zetten.

Naast mijn werkzaamheden bij Bits-n-Bones kun je me ook elke week vinden in de techniekwerkplaats MaakLab-Gro. Ik begeleid daar kinderen en jongeren met hun creatieve projecten en ik geef workshops in pinhole fotografie. 

Voor Renn4 Diamantcollege heb ik 12 weken lang projecten verzorgd op het gebied van Techniek Hout. Het resultaat heb ik vormgegeven in een boekje