WordPress specialist in Groningen | Bits-n-Bones

Bits-n-Bones is dé WordPress specialist in Groningen. Waarom? Wij hebben jaren lange ervaring met WordPress, het systeem waarmee bijna al onze websites worden gebouwd. En dat doen we omdat jij als website-eigenaar met WordPress heel eenvoudig je website naar eigen inzicht kunt beheren en de inhoud zelf kunt aanpassen.

Naast ons bedrijf zijn er natuurlijk ook andere bedrijven in Groningen die met WordPress werken. Maar niet iedereen kan, en mag zich, WordPress specialist noemen. Het overgrote deel van die bedrijven maakt namelijk gebruik van een kant-en-klaar thema. Op het eerste oog niks mis mee: de bouw gaat dan vrij snel en is daarmee goedkoop. Maar het gebruik van zo’n thema’s heeft ook ernstige nadelen: je ziet dezelfde website overal op internet, de website is traag, is slecht aan te passen en al gauw treden technische conflicten op. Problemen die vervolgens niet worden opgelost of tegen hoge tarieven. Dus eigenlijk koop je dan een kat in de zak.

Rob bij WordPress Meetup Grunn

Rob bij WordPress Meetup Grunn

Bij ons gebeurt dat niet. Wij hebben diepgaande technische kennis in huis om zelf thema’s op het WordPress platform te kunnen bouwen. En dat heeft vele onbetwiste voordelen!

  • Snelle laadtijden;
  • Geen technische conflicten;
  • Goed aan te passen door de website-eigenaar;
  • Elk design is mogelijk;
  • Je krijgt een website die 100% bij jou past;
  • We kunnen maatwerk oplossingen bouwen, zoals koppelingen aan je CRM of agenda;
  • Er is geen tweede website te vinden met hetzelfde design;

Om dit waar te kunnen maken zijn we continu bezig om onze kennis up-to-date te houden en bezoeken we regelmatig landelijke WordPress-seminars, die ‘WordCamp’ worden genoemd. En in Groningen zijn we vaste gast bij ‘WordPress Meetup Grunn‘, de plek waar alle WordPress specialisten in Groningen bij elkaar komen en hun kennis delen.
Maar ook geven we kennis door aan de volgende generatie: met het geven van gastcolleges aan het MBO, begeleiden van stagiairs en het begeleiden van jonge, aanstaande collega’s met hun ‘Proeve van Bekwaamheid’ tijdens het afstuderen.

Wil je ook een WordPress-website, of heb je hulp nodig? Neem snel contact op met de WordPress specialist in Groningen!

De WordPress specialist in Groningen tijdens Wordcamp Nederland in 2016

De WordPress specialist Groningen tijdens Wordcamp Nederland in 2016